wp327268f8.png
wp6311ccf7.png
wp72122a30.png
wp76daa74b.png
wp66a6fcaf.png

Ik heb het genoegen om samen te werken met...

 

Silvana Lekatompessij  Ik leerde Silvana kennen tijdens onze opleiding BML. Wat mij zo enorm raakte toen wij elkaar leerden kennen, was de kracht en positiviteit die deze vrouw uitdraagt. Silvana is ervaringsdeskundig in overbeladen hooivorken juist met kwetsbaarheid en een diepe eerlijkheid ontladen.

 

Marc Drost    Deze zanger, acteur, componist, vocal coach,  boventoon docent, leerde ik kennen in mijn eigen ontdekkingstocht naar mijn vocale bereik. We werden dikke vrienden en al snel mocht ik ook de diep spirituele Marc leren kennen; Lichtwerker, Faery, Androginiteit strijder. Met onze gedeelde passie voor knuffelen ontstond al snel een workshop. Marc is een inspirerend mens en een lieverd.

 

Jos Dolstra    Body & Mind Language is ontwikkeld door Jos Dolstra, vanuit haar kennis als danser, choreograaf, NLP Master, Danstherapie, en vele andere expertises. Ik heb Jos mogen assisteren in de opleiding en ben examinator voor de praktijkexamens coaching en training, prachtige ervaringen die verdieping geven aan mijn BML kennis.

 

Leslie Brissett   Freudiaans psychotherapeut, theoloog en algeheel spiritueel man Leslie is een bijzonder mens. Niet alleen mag ik hem mijn levenspartner noemen, ook in werk vormen we een mooi team. Leslie is een diep luisteraar die je essentie weet te raken. Hij ziet alles, oordeelt niet en heeft een wijze ziel. Leslie is mijn supervisor en sparring partner voor verschillende programma’s. Leslie woont en werkt in de UK.

wp73671ee0_0f.jpg
wp88155e7a_0f.jpg

Passie voor co-creatie

 

Een mens heeft altijd veel te bieden, samen met de talenten van een ander kan dat vonken en spatten. Voor mij niets zo heerlijk als met een ander van gedachten te wisselen, samen vormgeven en als team aan de slag. Of dat gaat werken? Garanties heb je niet, er moet een chemie zijn, gedeelde doelen en overtuigingen, en ook genoeg aanvulling. Daarom begint het met een gesprek. Ik sta altijd open om samen te onderzoeken of we samen die klik hebben om mooie dingen te laten gebeuren. Ik spar graag met anderen, doe regelmatig aan intervisie en zoek de inspiratie op. Wil jij ook een aan elkaar snuffelen? Zoek me dan vooral op, ik ben altijd in voor een bakkie.

wp32635137_0f.jpg
wp96d29af7_0f.jpg
wp100f9f2e_0f.jpg